Тривожні розлади у пацієнтів з виразковою хворобою дванадцятипалої кишки в стадії загострення та ремісії - Demydas , Олена; Tkachenko , Олена (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»