Якість життя молодших фахівців з медичною освітою під час воєнного стану - Огоренко, Вікторія; Шорніков, Андрій (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»