Analysis of the influence of biopsychosocial factors on the level of mental health of industrial workers - Pidlubny Віталій; Khomitskyi Микола (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2018)
Даний текст є тезами Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено аналізу впливу біопсихосоціальних факторів на рівень психічного здоров’я працівників промислових підприємств.